Ano, je to možné díky vyzrálému hovězímu masu. Pokud koupíte vyzrálou roštěnou (cca 300 Kč/ 1kg), jistě neuděláte chybu, avšak existují ještě levnější alternativy.
V několika dalších dílech vám zkusím představit další možnosti, ze kterých lze vyrobit velmi kvalitní steak.
1. Díl: VYZRÁLÁ HOVĚZÍ VEVERKA:

Musím zmínit, že poté co veverku podélně rozdělíte na dvě části a odstraníte vnitřní "šlachu", zůstanou vám dva fantastické libové kousky, které hodíte na gril a následně je stačí pouze "nafiletovat" proti vláknu před jídlem... :-)
Vyzkoušejte, určitě nebudete zklamáni...
Já osobně kupuji vyzrálou hovězí veverku od společnosti Steihnauser. Rád bych Vám doporučil jiné dodavatele, ale bohužel jiné prozatím neznám... :-(
Žádné komentáře:
Okomentovat